Jera On Air dropt Escape The Fate, Orgel Joke en meer

Orgel Joke zwarte cross 2022
Photo: Ian Geerts / Festileaks

Nee, dit is geen grap (toch?). Orgel Joke staat dit jaar op Jera On Air 2024. Daarnaast kondigt de organisatie de komst van onder meer Escape The Fate, Wargasm en George Baker aan. Maandag weten we waarschijnlijk meer.

Met de laatste tien namen van deze week begint de line-up voor Jera On Air 2024 – dat deze week óók al 28 andere namen aankondigde – steeds verder vorm te krijgen. Dit zijn alle nieuwe namen van vandaag:

Sterke line-up

Vorig jaar wist Jera nog de Festival Award voor ‘Beste Line-up‘ te winnen. Onder meer Parkway Drive, Lorna Shore en Sleep Token vielen erg goed in de smaak.

Dit jaar doet de organisatie er nog een schepje bovenop. In het kader van de dertigste verjaardag van het festival duurt het festival dit jaar niet drie, maar vier dagen. Voor de vierde dag is headliner The Prodigy gestrikt. Ook de line-up over het verdere weekend is met onder andere Architects, Dropkick Murphys, Electric Callboy, Sum 41, en nu dus ook Orgel Joke, niet mis.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen