40 nieuwe namen voor Sziget 2024: o.a. Halsey, Liam Gallagher en KI/KI

Photo: Sziget Press

De langverwachte tweede drop namen voor Sziget 2024 is er! Het festival voegt met Halsey en Liam Gallagher twee headliners toe. Ook Janelle Monáe, Skrillex en RAYE horen bij de top van de nieuwe aankondigingen.

De poster voor Sziget 2024 raakt steeds voller. Ook onder meer Editors, Job Jobse, KI/KI worden toegevoegd aan de line-up. Hieronder een overzicht van alle nieuwe namen:

Eerder werden Stormzy, Fred again.. en Sam Smith al aangekondigd als headliners voor het festival. Fontaines D.C., Big Thief, Louis Tomlinson en Four Tet zijn andere grote namen op de poster. Onze Nederlandse inzending voor het songfestival Joost is er ook bij, net als Goldband. Extra leuk, want zij spelen aankomende zomer maar op een handjevol festivals.

Bekijk de volledige stand van zaken op de poster voor Sziget 2024:

Er worden op een later moment nog meer namen bekend.

Tickets Sziget 2024

Inmiddels zijn de Super Early Bird, Szitizen Prime en Early Birds uitverkocht voor Sziget 2024. Geen paniek, via de officiële website kan je nog een ticket scoren voor het festival. Voor €289,- kan je alle dagen van Sziget meemaken en voor €199,- ben je er drie dagen bij. Ook start per vandaag de verkoop van dagtickets. Ben je 21 of jonger? Dan kun je kaarten halen voor een gereduceerd tarief.

Vanaf Nederland vertrekt zoals altijd de Sziget Express naar Hongarije. Wij hebben die reis al een aantal keren gemaakt: lees hier waarom de reis met de Sziget Express leuker is dan het vliegtuig pakken naar Boedapest. Er zijn nog zitplekken beschikbaar.

Heb jij je kaartje en reis al geboekt? Dan kan de voorpret beginnen met de speciale Sziget 2024 playlist.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen