Advertisement

Prachtig weer voorspeld tijdens eerste festivals komend paasweekend

Photo credit: Jordy Brada / DGTL

Trek je lenteoutfits uit de kast en zet die zonnebril maar op, want het wordt zonnig op onder andere Paaspop en DGTL aankomend weekend.

Het paasweekend komt in 2024 erg vroeg, wat nog wel eens spanning kan veroorzaken voor het weer. Op de laatste dagen van maart valt het echter met de kou reuze mee. We mogen zelfs hopen op wat zonnestraaltjes tijdens de eerste festivals van het jaar. Het blijft Nederland, dus bezoekers moeten ook rekening houden met enkele regendruppels.

DGTL

Op het NDSM-werf in Amsterdam breekt aankomend weekend DGTL los. Bij grote namen uit het elektronische genre horen glitterige outfits en je beste danspasjes. Maar ook een zonnetje zou niet misstaan. Festivalgangers krijgen deze zeker, maar ook wat wolken en regen. Vooral op de zaterdag wordt een paar millimeter neerslag verwacht. De temperaturen schommelen ’s middags echter maar liefst rond de vijftien graden, dus de lentekriebels zijn niet ver te zoeken.

Paaspop

In Schijndel kunnen Paaspopbezoekers zich nog meer in de handen wrijven. Hoewel de vrijdag met wat regen aftrapt, wordt het weer tijdens het paasweekend steeds beter. Op zondag wordt zelfs een temperatuur van zeventien graden verwacht. Wees alleen niet te enthousiast over de warmte overdag, want ’s nachts wil het nog wel eens flink afkoelen. Campinggasten doen er goed aan om nog een extra paar sokken en een dikke slaapzak in te pakken.

Vergeet niet dat dit weekend ook de klok een uur verzet wordt. Met andere woorden, het blijft eindelijk langer licht en de vitamine D-niveaus komen langzaam op peil. Net op tijd om die festivalzomer goed in te luiden.

DGTL Logo

DGTL 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Line-up
Eliza Rose
Weval
Bonobo
Eliza Rose, Weval, Bonobo +81 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.