The Chainsmokers, Anouk en Joost op tweedaagse Hullabaloo 2024

Ook in Groningen zijn ze los: The Chainsmokers, Anouk en Joost zijn de eerste namen voor Hullabaloo 2024.

Drie banieren aan de gevel van het Groningse stadhuis onthullen de eerste headliners van Hullabaloo 2024. The Chainsmokers, Anouk en Joost vullen in het weekend van 7 en 8 september de weide van het Stadspark in Groningen. Voor het eerst bestaat Hullabaloo uit twee dagen festivalplezier.

Voor wie dit niet wil missen is de pre-registratie nu geopend. Hiermee krijg je toegang tot de pre-sale van de ‘Hurly Burly’ (het zal wel Gronings zijn) tickets. Deze pre-sale start op zaterdag 6 april om 10:00 uur.

Festivals in Groningen

Hullabaloo 2024 is naast het Bevrijdingsfestival op 5 mei een van de weinige grote evenementen die dit jaar plaats zal vinden in het Groningse Stadspark.

Eerder werd al bekend dat Stadspark Live ophoudt te bestaan na drie edities. In de afgelopen jaren wisten acts als Green Day, Guns N' Roses Rammstein, Armin van Buuren en Simple Minds vele bezoekers naar het noorden te trekken.

Hullabaloo Logo

Hullabaloo 2024

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 7-8 september 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen