Advertisement

Tomorrowland breidt uit naar Azië in 2026

Tomorrowland 2024

In 2026 trekt de Tomorrowland zegetocht door naar Azië. De nieuwe editie van het EDM festival vindt dan plaats in Bangkok.

Afgelopen week vond de wintereditie van Tomorrowland nog in de Franse Alpen plaats, nu kondigt de organisatie de eerste editie in Thailand aan. Festivalgangers mogen afreizen naar de hoofdstad Bangkok om de primeur van Tomorrowland op Aziatische bodem mee te maken.

Daarmee komt de teller op vier continenten voor Tomorrowland, dat ook al edities in Brazilië, de Verenigde Staten en uiteraard België en Frankrijk kent.

Photo credits: Tomorrowland 2023 press

Tickets voor Tomorrowland Azië

Tot nu toe is er nog geen informatie bekend over de ticketverkoop of exacte data van het festival. Wel weten we dat de kaartjes voor Tomorrowland in België elk jaar razendsnel uitverkopen. De editie van Tomorrowland in België verkoopt jaarlijks meer dan 400.000 tickets.

Of de organisatie het evenement in Azië ook zo grootschalig gaat opzetten is nog onbekend. Dat je er maar beter snel bij kan zijn wanneer de tickets in de verkoop gaan, is echter wel een inkoppertje.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2019

Locatie
België
Boom, België
Datum 19-28 juli 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.