⁠⁠Korting op consumptiebonnen Rock Werchter tijdens pre-sale, maar minder dan vorig jaar

Photo: Jokko / Rock Werchter

Ook dit jaar kun je bij Rock Werchter weer enkel betalen met Coins, dé digitale munt van het festival. Als je de Coins vooraf koopt krijg je ook nog eens voordeel, maar helaas niet zoveel als afgelopen editie.

Op het festivalterrein, The Hive en The Hive Resort moet je betalen met Coins voor je eten en drinken. Eén Coin kost dit jaar €3,50. Dat is even duur als afgelopen jaar tijdens het festival. Daarnaast krijg je dit jaar weer voordeel als je Coins vooraf tijdens de pre-sale koopt. Bij elke twintig Coins krijg je er namelijk ééntje gratis. Deze actie loopt vanaf 17 april t/m 27 juni 23:59.

Coins in de pre-sale koop je via de officiële Rock Werchter website. Tijdens het festival kan je de Coins kopen via de QR-code op de tag van je festivalbandje, via de Rock Werchter app of bij de kassa’s op het terrein.

Minder voordelig dan in 2023

Hoewel een gratis Coin bij elke 20 aangekochte Coins best een mooie deal is, is het iets minder voordelig dan afgelopen jaar. In 2023 kosten de Coins die je in de presale kocht namelijk nog €3,25. In totaal betaalde je toen €68,25 voor 21 Coins en dit jaar dus €70. Een klein verschil, maar dit stapelt natuurlijk op wanneer je meer Coins koopt.

Wanneer je aankomt op het festival staan de vooraf aangekochte Coins op de tag van je toegangsbandje die je krijgt na het scannen van je ticket.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen