Billie Eilish kondigt nieuw album aan

Billie Eilish / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Verrassing, 17 mei komt het nieuwe album van Billie Eilish uit!

Billie Eilish is – op zijn zachtst gezegd – nogal in haar nopjes. In ALL CAPS en met een stortvloed aan emoji’s kondigt de superster haar derde album Hit Me Hard And Soft aan op Instagram. Fans hebben alle reden om minstens zo enthousiast te zijn, want Eilish laat weten dat zij en broer FINNEAS ontzettend trots zijn op het eindresultaat, en niet kunnen wachten tot we het allemaal kunnen horen.

Het slechte nieuws is: we krijgen geen voorproefje in de vorm van singles.
Maar dat is peanuts vergeleken met het goede nieuws: we hoeven helemaal niet lang te wachten op de opvolger van Happier Than Ever dat in 2021 uitkwam.

In het festivalseizoen van vorig jaar was Eilish een overtuigende headliner op onder andere Lowlands 2023 en Pukkelpop 2023. Met een nieuw album op komst hebben wij genoeg reden om haar in de gaten te houden voor een mogelijke terugkeer in de zomer van 2025.