Advertisement

Bullet For My Valentine en Trivium naar Amsterdam en Antwerpen

Bullet For My Valentine en Trivium zijn ons niet vergeten. Eindelijk kondigen ze nu ook het Europese deel van ‘The Poisoned Ascendancy Tour’ aan.

Op zondag 9 februari 2025 staan de bands in de Antwerpse Lotto Arena. Twee dagen later, op dinsdag 11 februari staan ze in de AFAS Live in Amsterdam. Oók het voorprogramma is al bekend, als special guest komt de aanstormende melodeathband Orbit Culture mee.

The Poisoned Ascendancy

Zoals de titel van de tour en bijbehorende artwork doet vermoeden, worden de twee doorbraak albums van Trivium en BFMV gevierd met de ‘The Poisoned Ascendancy Tour’. Zowel The Poison als Ascendancy worden integraal gespeeld. Begin 2025 wanen we ons dus allemaal weer even in 2005.

Tickets

Tickets voor de shows in Nederland en België zijn vanaf vrijdag 26 april om 10:00 via Ticketmaster te koop. Reguliere staanplaatsen, zitplaatsen en rolstoel-/begeleidersplaatsen kosten voor de show in Amsterdam €71,68. Staanplaatsen in de snakepit kosten hier €88,48. De ticketprijzen voor de show in Antwerpen zijn nog niet bekend.