Advertisement

Childish Gambino gaat weer op wereldtour

Maar liefst vijf jaar na zijn laatste tour kondigt Childish Gambino weer een wereldtour aan. Daarnaast kunnen we binnenkort al twee nieuwe albums en een samenwerking tussen Gambino, Kanye West en Kid Cudi verwachten.

Deze week kondigt Childish Gambino een wereldtour aan: “Childish Gambino New World Tour this summer, coming to an arena near you. Are you ready?” Inschrijven voor de mailinglijst van de “The New World Tour” is ook al mogelijk via een nieuwe website.

En dat is niet het enige. Glover die onlangs ook al tijdens het eerste weekend van Coachella als verrassing naast Tyler, the Creator op het podium stond, bevestigde kort daarna dat er nog twee nieuwe albums aankomen. Waarna hij afscheid neemt van zijn muzikale avontuur als Childish Gambino.

Collab met Kanye West en Kid Cudi

Er zijn nog weinig details bekend over de tour, toch kan de voorpret uiteraard al beginnen. Bijvoorbeeld met de collab tussen Childish Gambino, Kanye West en Kid Cudi.

Einde alias Childish Gambino?

Childish Gambino ging in 2018 voor het laatst op tour. De ‘This is America Tour’ werd toen aangekondigd als de laatste Gambino tour ooit. Of Glover na de aanstaande wereldtour en volgende twee albums dan ook daadwerkelijk afscheid neemt van zijn alias Childish Gambino, is nog even afwachten.

Tot die tijd is het nog wel heerlijk om Childish Gambino op een festival te zien. Zoals met de onderstaande headline set op Splendour In The Grass.