Denzel Curry komt niet naar Lowlands en Pukkelpop 2024

De eerste (en hopelijk laatste) annulering voor zowel Lowlands en Pukkelpop 2024 is een feit: Denzel Curry komt niet.

Het hing al sinds gisteren in de lucht, en nu is het hoge woord eruit: Denzel Curry laat Biddinghuizen (alweer) links liggen en komt dus niet naar Lowlands 2024. Pukkelpop 2024, die de rapper ook had vastgelegd voor aankomende editie hoeft logischerwijs ook niet meer op zijn komst te rekenen. De organisatie van Lowlands laat weten te werken aan een vervangende act, ‘stay tuned’.

Curry geeft kennelijk de voorkeur aan een Noord-Amerikaanse tournee met $uicideboy$, Pouya, Haarper, Shakewell en EKKSTACY. Hier heeft de rapper zijn handen vol aan. De Noord-Amerikaanse rondreis duurt van 7 augustus tot 11 oktober.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.