Advertisement

Moet Denzel Curry voor de derde keer Lowlands annuleren?

Nadat Denzel Curry Lowlands eerder al in 2019 en 2021 af heeft gezegd, lijkt er nu ook een kruis te kunnen door zijn doorkomst op Lowlands 2024. Zojuist kondigde de rapper namelijk een Noord-Amerikaanse tour aan, tijdens Lowlands.

Van 7 augustus tot en met 11 oktober trekt Denzel Curry samen met $uicideboy$, Pouya, Haarper, Shakewell en EKKSTACY door Noord-Amerika. Lowlands 2024 vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 18 augustus.

Daar is echter geen gat voor aanwezig in zijn tourschema, dat hem die dagen in San Antonio en Austin, beide Texas, toont. Zonder teletijdmachine gaat het Denzel dus niet lukken om zowel in Biddinghuizen, als Amerika zijn shows te geven.

Screenshot Instagram post @denzelcurryph

Niet de eerste keer

Dat er nu toch een kruis lijkt te komen door de doorkomst van Denzel in Biddinghuizen is extra zuur wanneer je bedenkt dat dit niet de eerste keer is. In 2019 keken we nog reikhalzend uit naar zijn doorkomst, wat niet door ging vanwege – je verzint het niet – een Noord-Amerikaanse tour.

De doorkomst in 2021 werd met een betere reden afgezegd; toen gooide de internationale coronaregelgeving roet in het eten. Ook nu lijkt er (nog) geen vervolg te komen op zijn eerdere doorkomst in 2017. Viermaal is scheepsrecht?

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.