Jason Derulo, DI-RECT en meer naar Hullabaloo 2024

Hmmm, whatcha say? Ja, je hebt het goed gehoord: Jason Derulo komt in september naar Groningen. Ook is bekend dat DI-RECT en vele anderen een show weggeven.

Zowel internationale als nationale bekendheden zijn op 7 en 8 september te zien op Hullabaloo 2024. Voor het eerst breidt het festival uit naar een tweedaagse versie. De Amerikaanse hitmachine Jason Derulo stond in februari al in Nederland op de bühne; wegens zijn populariteit werd het formaat van de zaal geüpgraded naar de grootte van Rotterdam Ahoy. Eerder werden The Chainsmokers al bekendgemaakt als grote internationale act.

Ook qua Nederlandse smaakmakers geen gebrek. Nadat al vaststond dat Anouk en Joost podium pakken in het stadspark van Groningen, voegt Di-rect zich bij dit rijtje. De band komt drie jaar later toch het optreden goedmaken dat geannuleerd werd door de coronapandemie in 2021. In de worp van vandaag maakt de organisatie nog de komst van een groot aantal andere Nederlanders bekend, waaronder Froukje, Son Mieux en Kraantje Pappie.

Benieuwd wie je naast Jason Derulo en DI-RECT nog meer kan zien op Hullabaloo 2024? Check dan de poster hieronder.

Tickets

Wie in het eerste weekend van september nog even zijn dansschoenen uit de kast wil trekken voor een van de laatste festivals van het jaar, kan zich pre-registreren voor de kaartverkoop. Op 6 april gaan om klokslag 10 uur de eerste kaartjes de deur uit. Het betreft ‘Hurly Burly’ tickets die tegen een gereduceerd tarief in de verkoop gaan. Vergeten in te schrijven? Dan kun je 2 uur later, om 12 uur ’s middags, een normaal kaartje bemachtigen.

Hullabaloo Logo

Hullabaloo 2024

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 7-8 september 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen