Advertisement

Lenny Kravitz naar UNTOLD Festival 2024

Photo: Ben Houdijk

Het lijkt misschien onwaarschijnlijk maar het is echt waar, UNTOLD kondigt Amerikaanse zanger Lenny Kravitz aan voor het festival in augustus dit jaar.

Het hing al een paar dagen in de lucht en enkele fans zagen het wellicht al aankomen maar nu is de kogel eindelijk door de kerk: Lenny Kravitz komt naar UNTOLD Festival 2024. Eerder deze week postte de organisatie een aantal afbeeldingen op Facebook met de tekst “There’s something you should know…….”, en een aantal foto’s.

Op een van de foto’s is een gespierd mannenlichaam te zien en een tattoo die verdacht veel op de tattoo van Lenny Kravitz lijkt. Deze twee zijn ook goed te zien in de videoclip van Kravit’s nummer ‘TK421’ wat op zijn nieuwste album Blue Electric Light staat. De oplettende fans hadden dus gelijk en kunnen Kravitz ergens tussen 8-11 augustus bewonderen in Roemenië.

Naast Lenny Kravitz staan er nog veel meer artiesten op UNTOLD 2024. Zo kan je losgaan bij Martin Garrix, Swedish House Mafia en Dimitri Vegas & Like Mike maar ook meezingen met Sam Smith.

Naast dit mooie affiche hebben wij nog zeven andere redenen op een rijtje gezet waarom jij naar UNTOLD 2024 moet gaan.

UNTOLD Festival Logo

UNTOLD Festival 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 8-11 augustus 2024
Tickets Kopen