Lowlands 2024 nachtprogramma: horsegiirL, Patrick Mason, Young Marco en meer

Lowlands 2023, photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Lowlands 2024 maakt vandaag het nachtprogramma bekend. Onder meer Patrick Mason, horsegiirL en Young Marco staan op het programma in late uren van het festival in Biddinghuizen.

Ook het nachtprogramma voor Lowlands heeft nu een rij leuke namen. Naast bovengenoemde namen nemen onder andere Joy Orbison en Sedef Adasi het stokje over van de programmering overdag. Opvallend is hier de boeking van Blawan die een liveset mag draaien nadat de zon onder is op Lowlands 2024. Hieronder alle namen van het nachtprogramma op een rijtje:

Lowlands 2024 is stijf uitverkocht

De kaarten gingen als warme broodjes over de toonbank. Dat kan ook niet anders met headliners als Fred again.., Queens of the Stone Age en Goldband. Verder staan er nog een aantal opvallende namen op de poster. Wie nog geen ticket heeft kan nog wel terecht bij de doorverkoop van Ticketmaster.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.