Channel Tres, KI/KI, Dizzee Rascal +31 naar Pukkelpop 2024

De programmering van Pukkelpop 2024 breidt zich verder uit met 34 nieuwe namen. Onder andere Channel Tres, Snelle en KI/KI zijn erbij in Kiewit.

Zet je schrap, want Pukkelpop voegt weer een heleboel artiesten toe aan de line-up van dit jaar:

Deze acts voegen zich bij de 75 reeds bekendgemaakte muzikanten. De grootste namen voor het Belgische festival zijn al een tijdje bekend. Maar er valt natuurlijk nog veel meer te ontdekken op Pukkelpop 2024.

Als headliners pronken onder andere Queens of the Stone Age, Fred again.. en Sam Smith op het podium. In kleinere, maar zeker niet minder gewaardeerde letters, vinden we dit jaar namen als Rise Against, Fontaines D.C. en Confidence Man. Met de komst van een nieuwe lading acts vandaag wordt de programmering steeds meer compleet, en het gevaar op clashes steeds groter.

Pukkelpop 2024 tickets

Het lukte Pukkelpop 2024 om met de eerste namen alle combitickets te verkopen. Dat gebeurde in recordtempo. Binnen slechts 48 uur waren alle reguliere kaartjes én VIP-tickets voor een heel weekend de deur uit. Niet lang daarna verkochten ook de vrijdag en zaterdag uit.

Wie onder andere gaat voor The Smile en The Offspring, heeft geluk. Er zijn nog zondagtickets beschikbaar voor 125 euro. Pas in augustus opent het doorverkoopplatform voor de andere kaartjes.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen