Paolo Nutini en Sean Paul laatste headliners van Electric Castle 2024

Komende zomer reizen twee grote namen uit totaal verschillende genres af naar Kasteel Bánffy in Roemenië. Sean Paul en Paolo Nutini maken als laatste headliners de line-up van Electric Castle 2024 compleet.

Dit jaar viert het evenement in Transsylvanië feest met haar tiende verjaardag. Naast de reeds bekendgemaakte hoofdacts Massive Attack, Queens of the Stone Age, Bring Me the Horizon en Chase & Status, mogen de hitmachine Sean Paul en Schotse singer-songwriter Paolo Nutini op het Roemeense podium zorgen voor een feestje. Trek je new shoes dus maar alvast uit de kast om de beste danspasjes te laten zien bij wereldbekende nummers als ‘Temperature’, ‘Get Busy’ en ‘No Lie’.

Bij de laatste worp van de Electric Castle 2024 line-up zitten niet alleen twee headliners, maar ook meer dan honderd andere acts. Wie dacht dat het programma rond was, heeft dus nog meer dan genoeg luisterplezier voor de boeg. Er kan 24 uur gefeest worden bij shows van onder meer Wargasm, Kungs, Sevdaliza, Palaye Royale en Todd Terje. Daarmee is het affiche van komende editie helemaal af.

Kaartjes voor de komende editie van Electric Castle zijn nog beschikbaar tegen een gereduceerd tarief. Vijf dagen festivallen kan in Roemenië al vanaf 139 euro. Ja, je leest het goed; een midweek kost hier minder dan een dagkaart voor een Nederlands festival. Naast grote namen uit verschillende muziekgenres biedt het festival een unieke locatie en zeer betaalbare consumpties aan in een vooruitstrevend jasje.

Bekijk hieronder de volledige line-up van Electric Castle 2024.

Electric Castle Logo

Electric Castle 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 17-21 juli 2024
Tickets Kopen