Zelfbevestiging: Miles Kane op Lowlands 2024

Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

In een radio-interview met KINK voorafgaand aan zijn show in Rotown Rotterdam bevestigt Miles Kane zijn komst naar Lowlands 2024.

Misschien hing deze (zelf)bevestiging al een beetje in de lucht. De zanger was immers al aangekondigd voor Pukkelpop 2024, en zoals bekend delen de festivals in Biddinghuizen en Hasselt vaker namen. De laatste keer dat Miles Kane op een Nederlands festival optrad was tijdens Paaspop 2022.

One Man Band?

Het optreden in op Lowlands staat in het teken van Kane’s laatste album One Man Band (2023). De zanger neemt op zijn huidige tournee zijn albumtitel een tandje extra serieus door alleen met zijn tourmanager op pad te gaan, en solo op de bühne te verschijnen.

De optredens op Lowlands 2024 en Pukkelpop 2024 zijn waarschijnlijk weer ‘gewoon’ met band. De zelfbevestiging is hier (rond -1:11) te beluisteren.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.