Killer Mike, Confidence Man, Pommelien Thijs en meer naar Pukkelpop 2024

Pukkelpop 2024 kondigt weer een heel rijtje namen aan, onder andere Killer Mike, Confidence Man en Pommelien Thijs zijn deze zomer terug te vinden in Hasselt.

Zij maken onderdeel uit van de 32 kersverse namen die Pukkelpop toevoegt aan de line-up voor het festival dat plaatsvindt van 15 tot en met 18 augustus. Bij de nieuwe namen staan ook Nederlandse popsterren MEAU en S10. Naast meezingen kunnen we deze zomer óók nog eens dansen bij onder andere Boys Noiz en Joy Anonymous. Zie alle nieuwe namen hier onder:

Eerder kondigde het festival al headliners Fred Again…, Stormzy, Sam Smith, Charlotte De Witte, Queens of the Stone Age, The Offspring en Goldband aan. Naast headliners zijn er ook al veel andere namen zoals RAYE, The Smile, Solomun en Folamour aangekondigd.

Kaarten voor Pukkelpop 2024

Combi tickets voor Pukkelpop 2024 zijn al uitverkocht, nog nooit eerder ging dat zo snel. Wel zijn er nog beperkt dagtickets beschikbaar voor wie deze zomer nog langs wil gaan in Hasselt, Kiewit. Deze zijn verkrijgbaar via de officiële website van Pukkelpop. Op de website staat ook de dagindeling van de artiesten zodat je kan beslissen voor welke dag je een kaartje moet kopen.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen