Bruce Springsteen annuleert concerten op advies van dokter

Photo: Rob DeMartin

Na een geannuleerde show in Marseille, wat oorspronkelijk afgelopen zaterdag plaats had moeten vinden, is nu bekend dat de shows van Bruce Springsteen en zijn E Street Band in Praag (morgen) en Milaan (aankomend weekend) ook worden uitgesteld.

Zelfs Bruce Springsteen blijkt gewoon een mens. De zanger kampt momenteel met stemproblemen en moet hierdoor op doktersadvies tien dagen rust nemen. Dit resulteert in vier uitgestelde shows in Marseille, Praag en Milaan (waar twee concerten stonden gepland.) Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan vervangende data.

Volgens het laatste bericht op de verschillende socialmediakanalen herstelt ‘The Boss’ goed. De tour wordt naar verwachting op woensdag 12 juni gewoon doorgezet met maar liefst drie(!) shows in Madrid.

Op donderdag 27 en zaterdag 29 juni staat Bruce Springsteen & The E Street Band in het Nijmeegse Goffertpark. Bezoekers van deze concerten hoeven zich, naar alle waarschijnlijkheid, geen zorgen te maken.