Childish Gambino met ‘nieuw’ album naar Amsterdam en Brussel

Childish Gambino komt op zijn wereldtour langs Nederland en België. Hij staat op 23 november in de ING Arena in Brussel en op 24 november in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ook dropt hij vandaag een ‘nieuw’ album Atavista.

Tickets voor de show in Amsterdam gaan vanaf 60 euro, maar de precieze prijzen per ticketcategorie zijn nog niet bekend gemaakt. De verkoop begint deze vrijdag 17 mei om 10:00 uur via Ticketmaster.

Een tijdje terug konden fans zich al inschrijven voor de nieuwsbrief van de wereldtournee ‘The New World Tour’. Vandaag verschijnt er op de website een overzicht van alle steden die onderdeel uitmaken van de tour. Amsterdam en Brussel bijten het spits af.

Atavista album Childish Gambino

Vandaag verscheen er ook een ‘nieuw’ album van de Amerikaanse artiest. Het Atavista album is niet geheel onbekend. Het album is een vernieuwde versie van het in 2020 verschenen album 3.15.20. Op het Atavista album wordt Childish Gambino vergezeld door Ariana Grande, 21 Savage en Young Nudy. Op YouTube is een video verschenen van het nummer ‘Little Foot Big Foot’, dat samen met Young Nudy werd opgenomen. Zelf zegt Gambino over het Atavista album “It is the finished version of the album I put out 4 years ago”. Er zit nog meer in de pijplijn: op X laat Childish weten dat we deze zomer meer nieuwe muziek kunnen verwachten.