De Grote Festivalzomer Voorbeschouwing

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Een gloednieuwe aflevering van de Festivalpodcast staat voor je klaar. Julia, Judith en Jos spreken nog één keer met elkaar af in de studio voor de festivalweides op rollen, en praten over hoe de komende festivalzomer de boeken in zal gaan.

Met in deze aflevering onder meer:

  • Een waterval aan protips om je helemaal klaar te maken voor deze zomer.
  • De nieuwkomers voor festivalseizoen 2024 onder de loep, waaronder Wilde Weide.
  • Een voorschot op dé shows van de zomer, de trends en meer.
  • Antwoord op de vraag hoe het was bij de concerten van Pulp en Olivia Rodrigo
  • En een verslag vanaf BBC Radio 1’s Big Weekend met onder andere Coldplay en Vampire Weekend.

De beste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen, is door je te abonneren. Dat kan via Spotify of Apple Podcasts.

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

In België is de show niet beschikbaar via Spotify: je checkt ‘m bijvoorbeeld op de site van KINK of in een andere podcast-app.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!