Dit zijn de eerste namen voor Le Guess Who? 2024

© Juri Hiensch

Le Guess Who? heeft de eerste acts bekendgemaakt voor de editie van dit najaar. Onder meer DARKSIDE, Arooj Aftab en Bo Ningen maken hun opwachting in Utrecht van 7 tot en met 10 november 2024.

Arooj Aftab, Bo Ningen, Crystallmess, DARKSIDE, Mabe Fratti en Touching Bass zijn de curatoren deze editie van Le Guess Who?. Zij mogen elk een programma samenstellen. De komst van DARKSIDE was eerder deze maand al gelekt.

Bekijk hieronder de poster met alle eerste bevestigingen voor Le Guess Who? 2024:

Tickets voor Le Guess Who? 2024 gaan dinsdag 28 mei in de verkoop via de website van het festival. Een groot deel van de passe-partouts is al uitverkocht in de voorverkoop, circa 30% is nog beschikbaar. Combitickets kosten 190 euro. Ook zijn er dagtickets beschikbaar tussen de 68 en 78 euro.

Le Guess Who? Logo

Le Guess Who? 2024

Locatie
Nederland
Utrecht, Nederland
Datum 7-10 november 2024
Line-up
Aja Monet
Arooj Aftab
Bedouin Burger
Tickets Kopen