Legendarische beelden: Paul McCartney gaat uit z’n dak bij Taylor Swift

Londen stond op z’n kop afgelopen weekend, want Taylor Swift was op bezoek voor drie stijf uitverkochte shows in Wembley Stadium. Er waren nogal wat celebs bij, waaronder Paul McCartney – die het enorm naar zijn zin lijkt te hebben.

Terwijl Dave Grohl zich verderop in Londen druk aan het maken was over de band van Taylor Swift, had Paul McCartney de avond van z’n leven bij de Era’s Tour. Op social media gaan beelden viral van de ex-Beatle die tussen de Swifties staat te dansen op haar nieuwe nummer ‘But Daddy I Love Him’.

Bekijk de beelden hieronder:

De VIP-tent was sowieso goed gevuld tijdens de optredens van Swift in Londen afgelopen weekend. Naast Paul McCartney was ook prins William onder de aanwezigen. Swift en de Britse troonopvolger maakten nog een selfie samen.