27 Nieuwe namen voor Pukkelpop 2024

Electric Callboy op Pinkpop 2023. Photo credit: Nikki Born / Festileaks.

Het programma van Pukkelpop 2024 raakt voller en voller. De organisatie van het Belgische festival in Kiewit kondigt 26 nieuwe namen aan voor de donderdag van de 2024 editie. Daarnaast speelt Electric Callboy op de zondag.

Hieronder een overzicht van alle nieuwe namen voor Pukkelpop 2024:

Dat de organisatie van Pukkelpop verstand heeft van programmeren, weten we al uit de al eerder aangekondigde headliners Queens of the Stone Age, Fred again.. en Sam Smith. Naast deze grootheden is er nog veel meer te zien op het festival, dat gehouden wordt in hetzelfde weekend als Lowlands 2024. Voor een overzicht van de volledige line-up, neem je een kijkje op de website van Pukkelpop.

Tickets

Tickets voor donderdag zijn niet te koop. Wie een vrijdag- of combiticket heeft gekocht, krijgt die Pukkelpop pre-party er helemaal gratis bij. Door eerdere aankondiging van de headliners en andere namen zoals Goldband en Fontaines D.C. lukte het Pukkelpop 2024 in recordtempo alle combitickets te verkopen. Enkel de dagtickets voor de zondag met onder andere Overmono en Sugababes zijn nog te koop voor €125. Je kunt op de pagina van de tickets ook vouchers voor eten en drinken bestellen.

Op eerdere edities van Pukkelpop en Lowlands zien we dat artiesten vaker in één weekend op beide festivals in de lage landen spelen. Welke toevoeging zou jij ook wel op de line-up van Lowlands 2024 willen zien? Praat erover mee op het Festileaks forum of join de Whatsapp-community van Festileaks. Ook voor de laatste nieuwtjes, tips, geruchten en niet te missen acts kun je hier terecht.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen