Dit is de prijslijst van Best Kept Secret 2024

Photo Credit: Dianne de Kievit / Best Kept Secret 2024

Het festivalleven is duur. De afgelopen jaren schiet het aantal festivals als paddestoelen uit de grond, maar lopen ook de kosten op. Om je een beetje op gang te helpen dit weekend, hebben we de prijslijst van Best Kept Secret even onder elkaar gezet. Dit zijn de belangrijkste kostenposten die je tijdens BKS 2024 kunt tegenkomen.

Een handige locker om je jas in op te bergen, een biertje of een pizza: heel handig of lekker, maar wat leg je daar nu voor neer op Best Kept Secret 2024? Vorig jaar rekenden onze reporters al uit wat een dagje festivallen in Brabant ongeveer voor je kost, maar dit jaar presenteren wij de prijslijst van BKS, zodat je precies weet wat je ongeveer kwijt bent aan jouw kampement, eten, drinken en een dagje festivallen.

Photo Credit: Dianne de Kievit / Best Kept Secret 2024

Eten

Uiteraard heb je een goede bodem nodig om een dagje festivallen goed vol te houden. Van een standaard frietje tot een luxe maaltijd: aan een heerlijk aanbod (óók veel vegetarisch en vegan) is op Best Kept Secret nooit gebrek. Als je een echte foodie bent, kan je elke maaltijd een andere wereldkeuken proberen en dan nog nieuwe dingen uitproberen. Om ervoor te zorgen dat jij financieel verantwoordelijke keuzes kunt maken, staan de smakelijkste gerechten hier in de prijslijst van Best Kept Secret 2024 op een rij.

EtenPrijs in euro’s
Frietje stoofvlees of paddenstoelen€9,95
Hamburger/vegaburgerVanaf €12,-
Halve/hele pizza€8,25 / €14,50
PastaVanaf €13,50
Indiase curry (butter chicken of vegan chana masala)€11,- / €13,90
Vegan Pokebowl€13,-
Rotirol met kip, groente en aardappel€15,-
Broodje Karma Kebab€10,50
Photo Credit: Dianne de Kievit / Best Kept Secret 2024

Drinken

Met een heerlijk zomers temperatuurtje als festivalweer (maar niet té warm), is het belangrijk om goed te blijven hydrateren. Natuurlijk kan je gratis water scoren op waterpunten of bij de toiletten om dat te bereiken. Maar wij houden ook wel van een echt lekker drankje. Daarom laten we je graag weten wat de prijzen van de populairste BKS-drankjes zijn. Zo kan je inschatten of je je spaarrekening moet raadplegen, of dat het dit weekend toch prima lukt met je saldo.

DrinkenPrijs in euro’s
Bier / groot bier (Jupiler)€3,75 / €7,25
SpeciaalbierVanaf €5,50
Witte wijn€6,-
Fris (Fritz-Kola)€3,75
Flesje water plat/ bruisend€4,75
CocktailVanaf €10
Stelz / Mixdrankje€6,- / €9,75
Koffie/theeVanaf €4,75
Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Campingkosten

De camping van Best Kept Secret is een pareltje en loopt vanaf het begin helemaal door tot aan de lodges van Safaripark de Beekse Bergen. Van basic kamperen op de Easy Camp, tot luxe lodges, je kan het allemaal tegenkomen op het bosrijke terrein. Het is maar net waar je zin in hebt, je kan heerlijk zwemmen in het meer, een ontbijtje scoren op het strand of verder wandelen naar de supermarkt.

Na een wandeling kan je natuurlijk ook de bekende Spar vinden, waarbij je zelfs nog vergeten kampeerspullen kan aanschaffen. Ben je je tentstokken vergeten, of is je luchtbed lek gegaan? Geen probleem, Best Kept Secret zorgt ervoor dat je heerlijk kunt overnachten in ruil voor wat euro’s. Wil jij je warme trui of powerbank graag bewaren in de buurt, maar heb je geen zin om deze de hele dag mee te slepen, dan is een veilige locker aan te raden.

Prijs in euro’s
Festival locker dag, mediumvanaf €10,-
Festival locker weekend, medium/largevanaf €30,-
Camping locker small/large€27,- / €39,-
Camping locker met stopcontact of USB-A/Cvanaf €39,-
Powerbank€22,50
Tent basic/luxe (2p)€50,- / €70,-
Luchtbed 1p/2p€15,-
Slaapzak basic€30,-
Campingstoel€15,-
Oordoppen van Alpinevanaf €7,50

Wat vond jij van Best Kept Secret 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Best Kept Secret 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Niet meer beschikbaar.