Down The Rabbit Hole stopt verkoop parkeertickets door regenzorgen

Slecht weer festival Down The Rabbit Hole 2023
Photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Het heeft bijzonder veel geregend de afgelopen weken, en dat heeft flinke impact op de festivals. Ook Down The Rabbit Hole maakt wijzigingen en pauzeert uit voorzorg per direct de verkoop van parkeertickets.

Het festivalterrein en de campings liggen er “festivalklaar bij”, aldus de organisatie. Dat geldt echter niet voor sommige parkeerterreinen. Hoewel alles nog goed kan komen als de komende twee weken de zon gaat schijnen, wil het festival het zekere voor het onzekere nemen.

Als je al een parkeerticket had gekocht, is de verwachting dat je zonder problemen op de reguliere parkings kunt parkeren. Voor nu zet Down The Rabbit Hole echter de verkoop van extra parkeertickets op pauze. Als blijkt dat de terreinen verbeteren, wordt de kaartverkoop hervat. Woensdag is het festival van plan een nieuwe update te geven. Dan is het nog een week tot Down The Rabbit Hole 2024.

Ook wijst het festival op de alternatieven. Helaas zijn de touringcars al uitverkocht, maar er rijden pendelbussen vanaf station Nijmegen CS. Dat is anders dan voorgaande jaren, toen de bussen vanaf Wijchen vertrokken. Dat scheelt een extra overstap en de reis is dus een stukje makkelijker. Het is bovendien de meest duurzame optie.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.