Advertisement

Eerste headliner Lollapalooza Parijs 2025 bekend

Terwijl de festivalzomer van dit jaar pas net losgebarsten is, presenteert Lollapalooza Parijs alvast de eerste headliner voor 2025. David Guetta zal daar een thuiswedstrijd spelen.

De Franse werelddiskjockey reist in het kader van zijn ‘The Monolith Tour’ af naar de hoofdstad. Op de tweede dag van het festival, zaterdag 19 juli, pakt hij het grootste podium. Twee jaar geleden was hij ook als headliner op de Hippodrome de Longchamps te vinden. Met vuur en licht knalde hij door de eerste editie na de pandemie. Volgend jaar staat de zesde editie van Lollapalooza Parijs op de planning; wie nog meer headliner in 2025 is, wordt later bekendgemaakt.

Dat iedereen nog met zijn hoofd in de festivals van 2024 zit, is een pijnlijk gegeven voor de Franse variant van Lollapalooza. Hun eigen evenement kon wegens steeds zwaardere logistieke, administratieve en veiligheidsbeperkingen dit jaar niet plaatsvinden. Het feit dat komende zomer de Olympische Spelen rond dezelfde tijd plaatsvinden, zal de organisatie zeker niet hebben geholpen. Ook de editie in Stockholm is geannuleerd. Lollapalooza Berlijn staat nog steeds sterk en maakte recent de line-up compleet.

Geen reden in ieder geval tot verdriet, volgend jaar kun je er gewoon weer bij zijn in Parijs. Kaartjes gaan op 18 juni om 10:00 ’s ochtends in de verkoop.