Honderden tweedehands concertkaarten Bruce Springsteen beschikbaar, soms onder €50,-

Photo: Rob DeMartin

Wie morgen voor een prikkie naar Bruce Springsteen wil, heeft geluk dat de zon zo hard schijnt. Daardoor willen veel fans voor een spotprijs van hun ticket af.

Het concert van Bruce Springsteen & The E Street Band in het Goffertpark is niet uitverkocht. Combineer dat gegeven met (eindelijk) zomerse temperaturen, en veel mensen zien een avond naar een concert toch niet meer zo zitten. De kaartjes voor een staanplaats vooraan het veld kosten origineel €184,80. Iets verderop betaal je €123,20; tenzij je dus een goede deal vindt op TicketSwap of het doorverkoopplatform van Ticketmaster. Een hoop tickets zijn nog beschikbaar voor zo’n €49,-. Dan doet het wel een beetje pijn om daaronder de prijs te lezen die de verkoper eigenlijk heeft betaald.

Screenshot van TicketSwap met drie spotgoedkope kaartjes.

Op het moment van schrijven staan er meer dan vijfhonderd tickets te koop op TicketSwap. Een enkele keer zakt de prijs zelfs onder de €50,-. Zo spotten we meerdere kaartjes die voor €38,- per stuk de deur uit mochten. Wie zich goed insmeert en meerdere uren in de zon kan overleven, heeft nog niet vaak zo goedkoop Bruce Springsteen kunnen aanschouwen. MOJO steekt ook de handen uit de mouwen om de concertervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn extra schaduwplekken en watertaps beschikbaar.

Aanstaande zaterdag staat de muzieklegende ook in Nijmegen, maar dan worden de temperaturen een stuk aangenamer geschat. De prijs voor deze tickets is tevens gedaald, maar nog niet zoveel als voor het concert op donderdag 27 juni.