Opgelet! 6 programmawijzigingen voor Rock Werchter 2024

Photo: Ben Houdijk

Administratieve mededeling vanuit Rock Werchter 2024. Het Belgische festival heeft te maken met een afzegging en een headliner die langer wil spelen, waardoor het hele timetable op de schop moet. Ook nieuw toegevoegd aan de affiche: Yard Act.

De timetable voor Rock Werchter 2024 werd al bekend op 12 april. Voor wie z’n minuut-tot-minuut planning al gemaakt had, is het flexibel zijn geblazen.

Hou je vast, want dit zijn alle programmawijzigingen voor Rock Werchter 2024:

  • Headliner Lenny Kravitz heeft extra speeltijd aangevraagd. Hij sluit de donderdag van het festival af met een show van 2 uur, in plaats van anderhalf. Dat leidt er ook toe dat de timing van andere concerten op de Main Stage en op The Slope licht wordt aangepast. STONE opent de Main Stage nu om 12:45, in plaats van 13:00.
  • Bad Omens heeft afgezegd, werd vorige week al bekend. Hun spot op vrijdag 5 juli in The Barn wordt overgenomen door Tom Morello, die eerst die dag in de KluB C optrad.
  • Archive neemt de spot in van Tom Morello in de KluB C, zij traden eigenlijk eerder die dag daar op.
  • Declan McKenna en Glints wisselen van spot.
  • Yard Act wordt die vrijdag toegevoegd aan de KluB C en opent het podium nu. Eerder was die openingsspot voor Kneecap, die nu doorschuiven naar anderhalf uur later.
  • The Southern River Band zou eigenlijk op donderdag optreden, maar heeft elders verplichtingen. Daarom wisselen zij van plaats met Peuk, die op vrijdag de Slope zouden openen.

Heb je het overzicht nog? Bekijk ook vooral de geupdatete timetable op de site van Rock Werchter.

Tickets

Festivaltickets voor Rock Werchter 2024 zijn in verkoop via ticketmaster.be. Wie een combiticket wil scoren moet snel schakelen, want de allerlaatste combi’s zijn nu te koop. Er zijn ook nog dagtickets voor donderdag 4 juli verkrijgbaar. Al de andere festivaltickets zijn uitverkocht.