Video: Ed Sheeran zingt nummer mee met Limp Bizkit op Pinkpop 2024

Foto: Nikki Born (Paaspop 2023)

Tijdens de set van Limp Bizkit op Pinkpop 2024 wordt regelmatig headliner Ed Sheeran op de schermen getoond, die vanuit de coulissen het optreden checkt. Halverwege de show betreedt hij het podium zelfs, en zingt een track mee.

Aan het begin van de show draaide Limp Bizkit al een paar noten van Ed Sheerans megahit ‘Shape Of You’, waarna de camera inzoomde op een lachende Ed die in de coulissen naar de mannen staat te kijken. Frontman Fred Durst roept meerdere keren op om vooral wat geluid te maken voor de Britse singer-songwriter, die later die dag de slotdag van Pinkpop zal afsluiten.

Halverwege de show zet Limp Bizkit hun bekende The Who-cover ‘Behind Blue Eyes’ in, waarna Ed Sheeran halverwege het nummer invalt om een refrein mee te zingen. Na een knuffel van Fred en Ed verdwijnt de Brit weer naar de zijkant van het podium. ‘Holy shit!’, slaat Durst nog uit.

Update: Ed Sheeran kan er geen genoeg van krijgen. Na Limp Bizkit beklimt hij ook het podium bij Hozier.

Video

Bekijk de beelden van het bijzondere moment hier:

Wat vond jij van Pinkpop 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Pinkpop 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Niet meer beschikbaar.