Zondagkaarten Pinkpop 2024 uitverkocht

Pinkpop 2024. Photo credit: Nikki Born / Festileaks

De zondag van Pinkpop 2024 is compleet uitverkocht. Dat meldt presentator Eric Corton zojuist op het hoofdpodium van het Limburgse festival. Online via Ticketmaster zijn inderdaad geen kaarten meer te krijgen.

Het is een flink contrast met de andere twee dagen van Pinkpop 2024. Vooraf was de schatting van de organisatie dat er op vrijdag en zaterdag zo’n 40.000 bezoekers zouden komen. Dat is flink minder dan de totale festivalcapaciteit van 70.000 man.

Op de slotdag van Pinkpop 2024 wordt die totale capaciteit (op de valreep) dus wel gehaald. Dat is ook te merken op het terrein: het is er duidelijk veel drukker en ook de rijen zijn overal een stuk langer.

Met Ed Sheeran speelt op zondag ook met afstand de populairste headliner. Daarnaast is er een sterk dagprogramma, met veel acts van kaliber ‘Ziggo Dome’. Zo staan onder meer Hozier, Sam Smith en Limp Bizkit op de planken.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Jos Willemsen

Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Festileaks. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

Meer van Jos