Gojira en Within Temptation onder eerste namen Dynamo 2025

Photo credits: Ruben Schoenmakers

De tiende verjaardag van Dynamo Metalfest 2025 moet groots gevierd worden. De organisatie komt daarom met een zeer sterk begin van de line-up: onder andere Gojira en Within Temptation vind je volgend jaar in Eindhoven.

Dankzij een iets te vroege Instagram post van Static-X wisten we het al, maar nu is het officieel. Niemand minder dan het Nederlandse Within Temptation en het Franse Gojira voeren de eerste namen aan op de affiche voor 2025. Samen met I Prevail vormen zij de eerste drie, van de totaal liefst zes headliners voor de volgende editie van Dynamo Metalfest. Ook de undercard is alvast goed op weg met kleppers als Obituary, Static X en Charlotte Wessels.

Tickets

Tickets voor het festival zijn al te koop. Voor de super early bird tickets zijn we helaas te laat. Wel ben je nog op tijd voor een early bird weekendticket à €159,-. Voor een extra €10,- krijg je hier ook al direct je Dynamo Metalfest 2025 t-shirt bij. Voor de luxepaarden is er tot slot ook nog de optie tot een VIP ticket, waarvoor je slechts €60,- meer betaalt.

Dynamo Metalfest Logo

Dynamo Metalfest 2025

Locatie
Nederland
Eindhoven, Nederland
Datum 15-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen