Kanshebber Pinkpop 2025: Justin Timberlake naar Deens festival

Photo: Charlotte Rutherford

Het Deense festival Heartland bevestigt Justin Timberlake als eerste headliner voor 2025. Het festival vindt één week voor Pinkpop plaats. Genoeg reden om te fantaseren over Justin Timberlake in Landgraaf dus.

Nog voor Pinkpop 2024 van start ging, werd de datum voor volgend jaar al bekend gemaakt. In 2025 vindt het festival plaats van 20 tot en met 22 juni, een week na het Deense festival Heartland. En laat daar nu net Justin Timberlake als eerste hoofdact op het affiche staan.

Het is nog maar kort geleden dat Timberlake voor het laatst in Nederland te zien was. Op 15, 16 & 19 augustus van dit jaar trad hij op in de Ziggo Dome, en die shows werden goed ontvangen. “Can’t Stop The Feeling (zijn grootste en laatste hit uit 2018), Rock Your Body en SexyBack behoren nog altijd tot de opzwependste popsongs van deze eeuw en eenmaal terug op het hoofdpodium brengt Timberlake ze met zijn knallende band met de zeggingskracht die alleen de allergrootsten gegeven is”, zo tekende een Volkskrantjournalist op in een viersterrenrecensie.

Andere geruchten

Eerder hintte boeker Rob Trommelen van Mojo al op de komst van Foo Fighters naar Pinkpop 2025. Ook de tourdata van Bruce Springsteen lijken verdacht goed op Pinkpop aan te sluiten, net als die van Dua Lipa. Zouden de headliners van komend jaar ertussen zitten? Een ding is in ieder geval zeker; Janet Livv, winnares van de Limburgse popprijs 2023 mag het festival openen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen