Kijk terug: Boys Noize op DTGL 2024

Het festivalseizoen wordt traditiegetrouw afgetrapt tijdens het Paasweekend. DGTL liet haar bezoekers los op de NDSM-werf. Misschien is het voor jou wel wat lang geleden en heb je niet helemaal helder meer wie je allemaal gezien hebt. Dat is onhandig voor je Festivalacts Top 100 stemlijst, dus bij dezen een opfrisser. Boys Noize stond bijvoorbeeld op DGTL 2024. Hij draaide een van de beste sets van de zaterdag. Ga jij op de Duitser stemmen?

DGTL 2024 kende flink wat problemen. Zo viel er op de zaterdag zoveel regen dat meerdere podia onder liepen. Daarnaast vierde de hypecultuur hoogtijdagen op het festival. Dat was vooral te danken aan de boeking van Marlon Hoffstadt. Tijdens de set van DJ Daddy Trance draaide Boys Noize een van de beste sets van de zaterdag. Ondanks alle regen viel zijn optreden zeker niet in het water. Nou was dat ook lastig, omdat de Duitser op een van de overdekte stages stond die zowaar niet onder water gelopen was.

Boys Noize maakte al flink wat vlieguren als dj, hij is een gigant in de scene. Zoals zijn status ook betaamt, windt de dj iedereen om zijn vinger met zijn set. Die zit boordevol techno, electro en samples. Zo komen onder meer ‘Satisfaction’ van Benny Benassi en ‘No Limit’ van 2 Unlimited voorbij. Het publiek op DGTL 2024 reageert enorm enthousiast op elke plaat die Boys Noize draait. De Duitser neemt de extase van het publiek over en sprint enthousiast mee. Kijk een van de hoogtepunten van het weekend op de NDSM-werf hieronder terug. En vergeet niet te stemmen op de Festivalacts Top 100.

DGTL Logo

DGTL 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Line-up
Eliza Rose
Weval
Bonobo
Eliza Rose, Weval, Bonobo +81 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.