Kijk terug: Bring Me The Horizon op Graspop 2024

Photo credits: Bart Vernimmen

Voor de Festivalacts Top 100 van 2024 zijn we op zoek naar dé acts die jou dit festivalseizoen omver hebben geblazen. Bring Me the Horizon heeft ons in ieder geval volledig weten te overtuigen met een spetterende en strakke show op Graspop 2024. Kunnen de Britten ook op jouw stem rekenen?

Na maar liefst tien jaar stond Bring Me The Horizon dit jaar eindelijk weer eens op Graspop. En óf ze er stonden. De Britten kregen de eer om de zaterdag af te sluiten. Massaal wist men verregend en wel de weg naar de mainstage te vinden. Hier trof je een frontman op de top van zijn kunnen aan. De vocalen van Oliver Sykes klonken nog nooit zó strak, of het nu om zijn zang of zijn screams ging.

Met bandleden die eigenlijk altijd leveren en voldoende visueel spektakel om de show zelfs zonder geluid de moeite waard te maken, wisten de Britten alvast flink raak te schieten bij de publieks-top 25 van Graspop 2024. Het optreden van Bring Me The Horizon werd namelijk bekroond tot het beste optreden van het weekend. Dit is dus een behoorlijke adelbrief voor een notering in de Festivalacts Top 100, en reden temeer om nog eens terug te kijken naar de fantastische headlineshow op Graspop.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.