Kijk terug: Joris Voorn op Awakenings Summer Festival 2024

Photo: Samuel van der Lee / Festileaks

Heel festivalliefhebbend Nederland stemt er deze week flink op los. We hebben nog een kleine week te gaan tot de stembussen sluiten en dé festivalact van 2024 bekend is. Gedurende heel de stemperiode lichten we verschillende acts uit die deze zomer ons van de beste muziek lieten genieten. Onder deze acts valt ook Joris Voorn, die Awakenings Summer Festival 2024 op z’n kop zette.

Hij is een graag geziene gast op technofestivals en een van de beroemdste dj’s in zijn genre: Joris Voorn valt al jaren in de categorie giganten wanneer we het hebben over Nederlandse techno-dj’s. Deze zomer was hij volop te vinden op de Europese festivals; van Sziget tot Tomorrowland en van Zürich Openair tot Mysteryland. Maar ook de zomerfestival-editie van Awakenings stond op zijn tourschema.

Twee uur lang genieten

Voor Joris Voorn is Awakenings altijd een mooie thuiskomst. De Nederlandse dj en producer weet altijd moeiteloos het publiek mee te krijgen in zijn sets met een bpm-gehalte waar je u tegen zegt. Ook dit jaar was Joris Voorn weer aanwezig op de zomereditie van het technofestival. Gelukkig is zijn set gefilmd en kun je nog even nagenieten. Rustig zal het zeker niet worden met 19 tracks die de revue passeren in slechts twee uur tijd. Heb jij ook enorm genoten van zijn set in Hilvarenbeek of op een van de vele andere festivals deze zomer? Vergeet niet je stem uit te brengen als je vindt dat Joris Voorn een plekje in de Festivalacts Top 100 verdient!

Awakenings: Joris Voorn Presents Spectrum Logo

Awakenings: Joris Voorn Presents Spectrum 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19 oktober 2024
Line-up
Joris Voorn
Laura van Hal
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.