Kijk terug: Marlon Hoffstadt op Tomorrowland 2024

DGTL Amsterdam 2024
Marlon Hoffstadt op DGTL Amsterdam 2024. Photo credit: Rosa Krastel / Festileaks

De Festivalacts Top 100 van 2024 is volle bak bezig. Tijdens deze verkiezing kijken we terug op shows van het afgelopen festivalseizoen. Zo kun je makkelijk inspiratie op doen voor je stemlijst én je favoriete shows herbeleven. Win-win toch? Gaat Marlon Hoffstadt met zijn show op Tomorrowland 2024 jouw stem krijgen?

Marlon Hoffstadt was een van de populairste acts van het afgelopen festivalseizoen. Zo zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat de mainstage van DGTL 2024 uitpuilde. Er kon echt niemand meer bij. Ook op Paaspop 2024 blies DJ Daddy Trance iedereen omver met zijn (hard)tranceplaten. Op Tomorrowland 2024 ging het precies hetzelfde. Niemand kon stil blijven staan en iedere plaat was raak.

Zoals je hieronder kunt zien heeft DJ Daddy Trance een abonnement op het draaien van dikke sets. Marlon struint wekelijks lokale platenzaken af en is dagelijks op zoek naar oude nummers die een nieuw jasje verdienen. Dit zorgt voor setlists vol remixes van klassiekers. Deze high energy, hands up sound leent zich vervolgens ook nog eens extreem goed voor Instagram en TikTok, wat zijn populariteit tijdens de coronacrisis naar ongekende hoogtes heeft gebracht. Het lijkt een gegeven dat hij ook volgend jaar op festivals te zien is.

Tomorrowland Belgium Logo

Tomorrowland Belgium 2024

Locatie
België
Boom, België
Datum 19-28 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.