Kijk terug: Patrick Mason op Exit festival 2024

Voor de Festivalacts Top 100 van 2024 zijn wij op zoek naar artiesten die ons deze zomer stijl achterover hebben laten vallen. Als wij dan terugkijken, mogen we Patrick Mason zeker niet over het hoofd zien. De dj is in korte tijd tot een van de grotere acts uitgegroeid. Op Exit Festival 2024 liet hij zien waarom.

Het was een drukke zomer voor het festivalbezoek, maar zo mogelijk nog drukker voor Patrick Mason. Het begon al vroeg op het grote Coachella 2024, maar hij is nog steeds niet klaar, want ook op DGTL ADE 2024 staat hij op het programma. Tussendoor heeft hij talloze festivals platgespeeld. Wat te denken van de laatste Bravo-nacht op Lowlands 2024? Of Pukkelpop 2024, Awakenings 2024 en DGTL 2024 waar hij ook allemaal stond. Nu kijken we terug naar zijn show op Exit Festival 2024.

Gelukkig weten we inmiddels wie the f*ck Patrick Mason precies is. De Duitser mixt technosets waarbij hij zelf geregeld de microfoon pakt. Als hij dan ook nog zijn dansmoves showt, is het feest helemaal compleet en windt hij de menigte moeiteloos om zijn vinger. Publiek en artiest zwepen elkaar op tot grotere hoogte. Een garantie die je bijna nooit van te voren hebt, maar zeker bij Patrick Mason tegen gaat komen. Het is bijna onmogelijk dat je deze artiest hebt gezien deze zomer, waardoor het lastig is om hem niet in je stemlijstje op te nemen.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2025

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 10-13 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen