Parkway Drive naar Amsterdam en Brussel in 2025

De tour ter ere van het twintig jarig bestaan brengt Parkway Drive volgend jaar langs Amsterdam én Brussel. Op 30 september staan de Australiërs in de Ziggo Dome, één dag later staan ze in de Brusselse Vorst Nationaal.

De pre-sale voor deze shows is reeds van start, de reguliere verkoop start vrijdag 18 oktober om 11:00 uur. Tickets voor de show in de Ziggo Dome starten bij €54,88 voor rang 4. Heb je liever een staanplaats? Deze kost €82,88. Tickets in de Vorst Nationaal kosten vanaf €68,20.

Je krijgt er een behoorlijke show voor terug – als we de frontman van Parkway Drive mogen geloven. “Dit wordt next level. We zijn er altijd trots op geweest dat we de best mogelijke show hebben geleverd, maar onze 20 jarig jubileum tour zal alles naar een nieuw extreem brengen. We brengen meer vuur, meer energie en een productie die groter is dan alles wat we eerder hebben gedaan”, laat Winston McCall weten.

Next level

Wie de beelden van het Australische deel van de tour heeft gezien, weet dat hier geen woord aan gelogen is. De heren stonden al bekend om hun imponerende productie, zoals bij de show op Graspop 2023. Met de tour ter ere van het twintig jarig bestaan gaan ze hier nog eens keihard overheen. Krijg je het ook warm van de nieuwe productie? Stel dan snel je ticket veilig in de pre-sale.