Even kennismaken met Foster The People

Iedereen kent Peter Bjorn & John met Young Folks nog wel, met dat catchy deuntje dat iedereen liep te fluiten. Het vrolijke deuntje dat nog steeds bij iedereen in een achterkamertje van de hersenen zit verstopt om plotseling op een zonnige dag weer naar boven te komen. Foster The People komen nu met een heerlijke zomerse tune waarop we allemaal lekker kunnen meefluiten.

24 Mei wordt het album van Foster The People “Torches” gereleased en de heren zijn momenteel bezig met touren. Afgelopen weekend hebben ze een fris en energiek optreden weggegeven op London Calling. Maar verder lijkt de focus van het tourschema deze zomer vooral op Amerika en Australië te liggen met een uitstapje naar Glastonbury en het D-Code Festival in Spanje. Het tourschema in de 2de helft van Augustus ligt echter nog helemaal open. Dus wie weet een kanshebber voor Lowlands?

Van hun debuutalbum kunnen we momenteel Helena Beats en Houdini al streamen. De clip van Pumped Up Kicks is al een tijdje in omloop en is deze week onze FLEAK#002. Maar om het voor jullie makkelijk te maken zet ik hem hier ook even bij 😉 Het klinkt allemaal lekker fris, zomers en het pakt lekker door. Laat ons weten wat jij ervan vind!

Helena Beat by Foster The People

Houdini by Foster The People

Foster The People – Pumped Up Kicks from Foster The People on Vimeo.