Dit is wanneer je het blokkenschema van Rock Werchter 2025 kunt verwachten

Rock Werchter 2018
Photo: Jokko

De ‘r’ zit weer in de maand, en dus kijken wij alweer reikhalzend uit naar de volgende festivalzomer. Zo ook naar Rock Werchter 2025. Wanneer kunnen we weer beginnen aan de onmogelijke taak van jezelf een weg banen tussen alle clashes van het blokkenschema?

De voorpret is natuurlijk ook een groot onderdeel van het plezier aan het festival. Niets is minder waar voor Rock Werchter. De eerste aankondigingen komen meestal in de herfst, en de laatste komen pas diep in de lente. Je kan je dus bijna een half jaar vermaken met alle acts die verschijnen op de line-up.

© Julie Rommelaere voor Rock Werchter

Line- up

Voordat we naar het blokkenschema kunnen kijken moeten er natuurlijk eerst artiesten op de line-up verschijnen. De afgelopen jaren werden telkens tussen eind oktober en half november de eerste headliners bekendgemaakt. Afgelopen jaar was Foo Fighters op 8 november de eerste. Dit jaar werd echter de wishlist al erg vroeg geopend. Misschien dat we dus dit jaar wel al een stuk eerder het eerste nieuws mogen verwachten. Mocht je daar niet op kunnen wachten, dan kan je in ieder geval alvast jezelf vermaken met ons geruchtenoverzicht.

© Julie Rommelaere voor Rock Werchter

Blokkenschema

En wanneer komt dat blokkenschema dan eens? Over het algemeen is de festivalposter compleet in maart. Het blokkenschema volgt dan vaak enkele maanden voor de start van Rock Werchter, vaak eind maart of begin april. Vorig jaar werd op 12 april het blokkenschema gepresenteerd. Dat zijn dus de data om in de gaten te houden.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2025

Locatie
België
Werchter, België
Datum 3-6 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen