Europese data Olivia Rodrigo maken haar grote kanshebber voor Pinkpop en Rock Werchter 2025

Photo: Nick Walker

Olivia Rodrigo heeft de eerste Europese data voor 2025 bekendgemaakt. Op 30 juni en 1 juli speelt ze in Manchester. Dat maakt haar grote kanshebber voor een headlineshow op Pinkpop 2025 en Rock Werchter 2025.

Olivia Rodrigo stond al hoog in onze geruchtenoverzichten voor de twee festivals. De 21-jarige popster is in het voorjaar namelijk headliner op de Lollapalooza festivals in Zuid-Amerika, en dat leert ons vaak veel over wat later in het jaar naar Europa komt.

Dat blijkt nu wederom het geval: de shows in Manchester bevestigen dat Olivia Rodrigo een Europese tour plant in de zomer van 2025. Insiders meldden eerder al dat ze headliner zou zijn op Glastonbury 2025 en aangezien de shows in Manchester de dag na het Engelse festival zijn, lijkt het er sterk op dat die geruchten kloppen.

Headliner op Pinkpop en Rock Werchter 2025

Olivia Rodrigo wordt daarmee ook direct topfavoriet voor een headline-show op Pinkpop en Rock Werchter 2025. De festivals vallen respectievelijk een week voor en een week na haar data in het Verenigd Koninkrijk.

Eerder dit jaar verkocht Rodrigo nog met gemak twee Ziggo Dome’s uit, dus de aantrekkingskracht lijkt voldoende te zijn voor zo’n hoge spot. Ze zou de jongste afsluiter op de festivals worden; een vernieuwing waar beide festivals naar snakken.

Meer geruchten

Naast Olivia Rodrigo maken uiteraard nog véél meer artiesten kans op een headline spot op Pinkpop en Rock Werchter. Benieuwd op wie je nog meer kan hopen? Wij hebben zoals altijd geruchtenoverzichten voor zowel Pinkpop, als Rock Werchter.

Op welke headliners hoop jij dit jaar? En verwacht jij dat Olivia volgend jaar op de Nederlandse en Belgische festivalweide te bewonderen is? Meng je in de discussies op het Festileaks forum, met Pinkpop en Rock Werchter topic!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen