Video: Fat White Family op Festival Les Inrocks Philips 2015

Fat White Family

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Fat White Family op Festival Les Inrocks 2015.

Dit weekend is Festileaks te vinden op Where The Wild Things Are: een festival waar je drie dagen lang op kunt gaan in het feestgedruis met al het comfort en gemak van een bungalowpark. Het is namelijk op Center Parcs in de Eemhof (Zeewolde). Alle podia zijn op het park zelf waar ook een tropisch zwembad te vinden is. Buiten goede muziek en waterpret is er ook aan het randprogramma gedacht met onder andere literatuur, films, bowling, pubquiz en indiebingo. Gisteren stond Fat White Family op het programma. Helaas hebben ze afgezegd, dus als schrale troost hebben we deze week het concert van de band van vorig jaar voor je klaargezet.

Fat White Family

Fat White Family is een zeskoppige rockband uit Brixton. Ze maken een mix van avantgarde-punk, garagerock, psychpunk, country, noise en rock & roll en doen er alles aan om van het podium te knallen, met name zanger Lias Saoudi. Wil jij de band deze zomer zelf zien? Ga dan naar Dour, Green Man of Best Kept Secret. Afgelopen vrijdag is hun terugkomst naar Best Kept Secret namelijk bekend gemaakt.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%