Voorstellen: dit is het team achter Festileaks

Festileaks is van festivalgangers, voor festivalgangers. Ons festivalplatform wordt gedreven door de community, zowel voor als achter de schermen. Een diverse club mensen, van jong tot oud, verspreid niet alleen door het hele land, maar over de hele wereld. Wat ze bindt, is de overtuiging dat festivals een ideale wereld vormen. De waarden die er gelden, het enthousiasme dat er heerst en de vrijheid die er wordt gevoeld, gelden wat hen betreft als het mooiste dat de wereld te bieden heeft. Festileaks doet zijn best om precies dát gevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn. Om dat te bereiken steken tientallen enthousiastelingen dagelijks veel tijd in het runnen van deze site. Het zijn ultieme festivaltijgers die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen. Op deze pagina stellen zij zich aan je voor.

In contact komen of wil je ons team joinen? Stuur dan zeker een bericht. We maken graag ruimte voor getalenteerde enthousiastelingen.

Hall of Fame

Met pijn in het hart nemen we ook wel eens afscheid van collega's. The circle of life. Gedurende ruim 10 jaar Festileaks heeft een enorme hoeveelheid mensen zich ingespannen om ons te helpen komen waar we nu zijn. Daar zullen we ze altijd voor blijven onthouden. En altijd dankbaar voor zijn. Kom je deze mensen tegen op een festival, geef ze direct een staande ovatie en een spontane confettidouche. Onze Hall of Fame.

Adwin van Gerven
           
Boris De Haes
        
Iris Greve
     
Jasper Leegwater
        
Jeffrey Hage
           
Jordy
     
Avatar
     
Kylian van Vaalen
              
Lenny Kroos
        
Martijn Kousen
        
Mink Perree
     
Avatar
              
Noël Lürken
        
Avatar
        
Stefan Quinz
     
Yara Bakker
     
Yves Smeets