Advertisement

Sziget 2015 kaartverkoop gestart

Sziget Programma 2015
Sziget Programma 2015

Zoals we eerder berichtten, start vandaag de kaartverkoop voor Sziget 2015. En wie binnen 24 uur beslist en zijn kaarten aanschaft, krijgt een hele rits aan extra’s, zo meldt de website van het festival.

Wie voor 4 november 15:00 zijn kaarten aanschaft, krijgt naast toegang tot het festival ook toegang tot het VIP gedeelte, je polsbandje direct opgestuurd, stickers om op je koffer te plakken en een Sziget sleutelhanger.

Wat je daar voor moet doen? Naast het op tijd kopen van je kaartje een online formulier invullen met je pasfoto en adresgegevens. Alle extra’s zullen dan direct naar het opgegeven adres verstuurd worden.

Sziget vindt volgend jaar zomer van 10 tot 17 augustus plaats. Mocht je niet in de gelegenheid zijn nu je kaarten al te kopen, kun je ook gebruik maken van de early bird actie die al ingegaan was. Tot 31 december betaal je voor deze de vijfdaagse kaart 189 euro en voor de zevendaagse 219 euro.

Wil je op de hoogte blijven van al het festivalnieuws en geruchten omtrent Sziget festival 2015? Bekijk hier al het Sziget nieuws en klik hier voor het Sziget programma 2015. Houd ook zeker ons forum in de gaten!

 

 

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen