Advertisement

Sam Smith, Alt-J en meer naar Northside 2015

Het Deense Northside maakt vandaag met onder andere Sam Smith en Alt-J nieuwe namen bekend. Zij zullen in hetzelfde weekend als Pinkpop in Europa aanwezig zijn en dat zorgt voor de nodige geruchten.

Naast Sam Smith en Alt-J zullen ook George Ezra, FKA Twigs, The Parov Stelar Band, Jack Garrett en St. Paul & The Broken Bones het festival aandoen. Eerder werd al bekend dat het festival plaats biedt aan The Black Keys en Interpol.

Vorig jaar deden onder andere Arcade Fire, White Lies en Rudimental zowel Northside als Pinkpop  aan. Ook Best Kept Secret deelde enkele namen met het festival in het noorden van Europa, waaronder headliner Franz Ferdinand en Pixies. Wellicht dat deze nieuwe acts ook iets zijn voor de Nederlands festivals?

Op het Festileaks-forum is Alt-J al meerdere malen genoemd als Best Kept Secret act. Twee jaar geleden stond de Engelse band ook al op het festival in Beekse Bergen. Sam Smith gaf vorige week in TivoliVredenburg aan volgend jaar terug te keren naar Nederland. Of bedoelde hij daar alleen zijn stijf uitverkochte show in de Heineken Music Hall mee? We houden je op de hoogte!

 

NorthSide Logo

NorthSide 2024

Locatie
Denemarken
Aarhus, Denemarken
Datum 6-8 juni 2024
Line-up
Pulp
Massive Attack
KAYTRANADA
Tickets Kopen