Advertisement

Paloma Faith naar Pinkpop 2015

pinkpop 2015

Aan de vooravond van de traditionele Pinkpop persconferentie maakt één artiest zichzelf alvast bekend: Paloma Faith. In haar nieuw gepubliceerde tourschema is ook een tussenstop op Megaland te vinden.

Pinkpop Central weet te melden dat de Britse zangeres op vrijdag 12 juni een optreden zal geven in Landgraaf. Een evenement aangemaakt op Facebook kan dat bevestigen. Ze zal de dag onder andere delen met Muse en Slash.

Pinkpop Persconferentie

Morgen wordt het gehele programma van Pinkpop bekend gemaakt. Vanaf 6 uur ’s ochtends doet Festileaks live verslag van alle ontwikkelingen rondom het Pinkpop 2015 programma via de speciaal in het leven geroepen livefeed op Festileaks.com en de compleet vernieuwde Festileaks App.  Of je nou thuis, onderweg of op je werk bent: dankzij deze livefeeds ben je overal als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de line-up van Pinkpop 2015.

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juni. De grootste smaakmakers dit jaar komen in de vorm van Muse, Foo Fighters en Robbie Williams. Traditiegetrouw kunnen tickets worden gekocht het weekend na de persconferentie die morgen zal plaatsvinden in Paradiso. Een weekendkaart kost €180,- en een dagkaart gaat je €95,- kosten.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen