The Prodigy, Paul Weller, Years & Years en anderen naar Victorious Festival 2018

Het Britse Victorious Festival maakt vandaag een aantal kersverse namen bekend. Onder andere The Prodigy, Paul Weller, Years & Years en Paloma Faith spelen in dezelfde periode als Lowlands in Portsmouth.

Daarnaast zijn ook Everything Everything, Example, Friendly Fires, Gabrielle Aplin en The Amazons op Victorious te bewonderen. Eerder werd bekend dat The Libertines en Kaiser Chiefs optredens geven op de openingsdag. Doordat Victorious een week na Lowlands en Pukkelpop van start gaat is overlap op de affiches erg goed mogelijk.

The Prodigy

The Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstaat in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Lowlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat.

Voor aankomend festivalseizoen zijn de heren al aangekondigd voor onder meer het duofestival Hurricane en Southside, We Are Electric en Nova Rock.

Victorious Festival 2018

Victorious Festival is een driedaags festival dat plaatsvindt in Portsmouth, Engeland. Het festival vindt plaats van 24 tot en met 26 augustus.  Op eerdere edities werden bands als Elbow, Manic Street Preachers en Stereophonics gestrikt. De ticketverkoop is reeds gestart. De prijs van de tickets variëren, check hiervoor de website!