Festivalconcert: Triggerfinger op Pinkpop 2015

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Afgelopen weekend stonden de heren van Triggerfinger nog op Dauwpop. Was je er niet bij? Geen paniek! Je hebt nog genoeg kansen om ze dit jaar op een festival te zien. Met hun festivalconcert op Pinkpop 2015 maken we jullie alvast warm voor hun shows op o.a. Zwarte Cross en Rock Werchter. 

Het zat Pinkpop niet mee in 2015. Twee dagen voor het festival losbarste, brak Dave Grohl, frontman van de Foo Fighters, zijn been tijdens een optreden. Het resultaat: geen Foo Fighters in Landgraaf. De headlinespot werd opgevuld door Pharell Williams. Een controversiële keuze, maar gelukkig waren daar de heren van Triggerfinger om de dag te redden. Tijdens het tijdslot van Pharell Williams wisten Ruben Block en co. een geweldige rockshow weg te geven. Deze zomer heeft Triggerfinger weer een goed gevulde festivalagenda, met Dauwpop en Paaspop achter de rug en o.a. Zwarte Cross en Rock Werchter in het vooruitzicht. Genoeg reden dus om nog eens te genieten van de show op Pinkpop 2015. Rocken maar!

Triggerfinger

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Ruben Block, Paul ‘Lange Polle’ Van Bruystegem en Mario Goossens vormen al sinds 2003 het duivelse trio van Triggerfinger. Hun grote Belgische doorbraak kwam er in 2010 met de hit ‘All This Dancin’ Around’. De band stond de eerste twaalf weken van het jaar onverstoord op nummer 1 in De Afrekening van Studio Brussel. In Nederland werden de heren vooral bekend met hun cover van ‘I Follow Rivers’, gespeeld op gitaren en twee kopjes. Op 25 augustus kwam het nieuwe album ‘Colossus’ uit. Na onder meer een verrassingsoptreden op Lowlands 2017 volgt er in 2018 dus een nieuwe festivaltour waarin de heren o.a. Rock Werchter en Zwarte Cross aandoen.

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen