Festivalconcert: Slash ft. Myles Kennedy & The Conspiratorsop op Pinkpop 2015

Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover: de Pinkpop persconferentie, waarbij de gehele line-up bekend werd gemaakt. Eén van de nieuwe namen: Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators! Een behoorlijke mond vol, maar dat mag de pret niet drukken. Voorproefje? Check hieronder het optreden van Slash en co. in 2015!

Slash was in 2015 al geen onbekende meer in Landgraaf. De gitarist stond vijf jaar eerder ook al op de bühne met Myles Kennedy & The Conspirators aan zijn zijde. Het, met gitaar gehulde, collectief opent de set met ‘You’re a Lie’, waarmee het publiek direct warm wordt gedraaid. En dat is nodig ook, want de eerste Guns N’ Roses cover van de dag is hier: ‘Nightrain’. Vanaf dit moment is het voor iedereen duidelijk. We’re in for a ride! De rest van de show staat namelijk niet alleen in het teken van eigen nummers, maar juist nóg meer covers van de legendarische Roses. Zo wordt er logischerwijs kei-hard meegebruld bij ‘Sweet Child O’ Mine’, gaat iedereen uit z’n dak bij ‘Slither’ (van Velvet Revolver) en oei oei oei… Om nog maar te zwijgen over de setcloser ‘Paradise City’.

Hoewel de band tegenwoordig steeds meer eigen nummers speelt, kunnen we toch nog heerlijk genieten van deze schitterende set hieronder. Enjoy!

Slash

slash

Als leadgitarist van de Amerikaanse rockband Guns N’ Roses behoeft Saul Hudson oftewel Slash geen introductie. In 1996 verliet hij Guns N’ Roses en ging bij verschillende andere artiesten meespelen, zo ook bij Myles Kennedy. In 2010 brengt hij zijn eerste soloalbum Slash uit en in 2016 treedt hij weer terug in Guns N’ Roses. Nu tourt hij rond ‘feat. Myles Kennedy & The Conspirators’ en dat brengt hem naar Dessel en ook Nova Rock.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen